PerformanceHow it worksAdvantagesHome


News
Endorsements
Contact us
Italiano
Osterreicher



Čas je za zamenjavo zraka 

Dovolj je bilo navadnega zraka! Čas je za uporabo SECUR PNEUS, tehnologije in mešanice plinov visokih zmogljivosti za polnjenje pnevmatik.
Uporabniki SECUR PNEUS boste cenili rezultate dolgotrajnih preizkušanj v razvojnih oddelkih letalske tehnologije ter v tekmovalnem avtomobilizmu. SECUR PNEUS Vam nudi tehnologijo, ki je bila do sedaj nedosegljiva udeležencem cestnega prometa. Danes SECUR PNEUS predstavlja praktično rešitev vsem voznikom, ki zahtevajo od pnevmatik najboljše rezultate, optimalne stroške ter visok nivo aktivne varnosti.

Več kilometrov

''Zrak'' SECUR PNEUS zagotavlja konstanten tlak v pnevmatikah trikrat dlje kot pa komprimiran zrak iz okolice: tako je pnevmatika, napolnjena s SECUR PNEUS, manj podvržena negativnemu delovanju, ki nastane pri premalo napolnjenih pnevmatikah. To pomeni, da lahko s pnevmatiko prevozimo več kilometrov, zmanjša pa se tudi poraba goriva.

''Zrak'' SECUR PNEUS je inerten, kar pomeni, da je brez kisika in nečistoč, ki so običajno prisotne v komprimiranemu zraku. Te povzročajo razpokanje plašča pnevmatike in zmanjševanje njene elastičnosti. SECUR PNEUS tako podaljšuje življenjsko dobo Vaših pnevmatik.

Večja varnost

SECUR PNEUS dopolnjuje varnost med pnevmatiko in Vašim vozilom. Princip je zelo preprost: SECUR PNEUS v notranjosti pnevmatik izniči nastanek vnetljivih mešanic, ki so lahko ob povišani temperaturi vzrok za eksplozijo pnevmatike. Točen tlak polnjenja pnevmatik pa zagotavlja varno manevriranje v kritičnih trenutkih.

SECUR PNEUS - takojšnja večja varnost.

Maksimalna zmogljivost

Konstanten tlak v pnevmatiki zagotavlja maksimalen oprijem s cestiščem, medtem ko odsotnost vlage odpravlja nezaželene spremembe tlaka ob spremembah temperature pnevmatike.
Oprijem s cestiščem
in konstantnost obnašanja pnevmatik sta dva velika razloga, ki narekujeta uporabo SECUR PNEUS v tekmovalnem avtomobilizmu in sta prav tako zelo pomembna pri vsakdanji vožnji. SECUR PNEUS: tekmovalna tehnologija tudi na Vaših avtomobilih.